Wingspan (NL)

Wingspan (NL)
0 Reviews | Review toevoegen

 

€ 45,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Het aantal VP dat je voor dit product ontvangt is 90
Op verlanglijst
 

Wingspan is een vogelspel vol tactiek en spanning.

Als vogelliefhebber probeer je de beste leefomstandigheden voor de vogels in je opvangcentrum te creëren. Elke vogel breidt in één van zijn leefgebieden een ketting van krachtige combinaties uit. Deze leefgebieden richten zich op verschillende groeifactoren: voedsel pakken, eieren leggen en nieuwe vogelkaarten trekken. Wie bouwt het beste actiemotortje en scoort aan het einde van het spel de meeste punten met zijn vogels?

Elke beurt speel je een vogel, waarna je alle acties die zich in het betreffende leefgebied bevinden, mag uitvoeren. Zo kun je voedsel uit een “echt” vogelhuisje pakken, ei-miniaturen in nesten leggen of nieuwe vogels verzamelen. Alle opties leveren op verschillende manieren punten op.

Het spel bevat 170 unieke vogelkaarten, die in combinatie met de verschillende bonuskaarten en de interactie met de andere spelers voor oneindige variatie zorgen. Het spel is ook solitair te spelen!

Informatie

Taal
Nederlands
Leeftijd
10+
Aantal spelers
1 - 5
Gemiddelde speelduur
40 - 70 min
Uitgever
999 Games
Designer
Elizabeth Hargrave
Categorie
Familiespellen, Strategiespellen
Subcategorie
Kaartspellen
EAN
8719214426132
SKU
999-WIN01
Taalonafhankelijk
Nee
Soort
Basisspel

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten