Stay Cool

Stay Cool
0 Reviews | Review toevoegen

Nieuw

€ 22,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Het aantal VP dat je voor dit product ontvangt is 44
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

In Stay Cool word je door je medespelers gebombardeerd met vragen en de speler die de meeste vragen weet te beantwoorden, wint.

Het zijn absoluut geen moeilijke vragen die diepgaande kennis vereisen. Zo zitten er alledaagse vragen, persoonlijke vragen, maar ook behendigheids- of snelheidsopdrachten tussen. Ben je een beetje scherpzinnig of vindingrijk, dan zal het geen probleem voor je zijn om de vragen snel te kunnen beantwoorden. Natuurlijk loopt er een timer, maar verder niets om je zorgen over te maken, of wel?

De uitdaging van het spel is dat twee mensen je vragen stellen, tegelijkertijd! Daarnaast moet je ze ook op twee verschillende manieren beantwoorden. Beantwoord de vraag van je linkerbuurman hardop, terwijl je het antwoord op de vraag van je rechterbuurman ‘opschrijft’ door dobbelstenen met de letters erop te spellen. Terwijl je dit doet, zet een andere speler vier keer een zandloper van 30 seconden, waardoor je in totaal twee minuten hebt om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Aan het einde van die tijd vermenigvuldig je het aantal correcte antwoorden dat je op de vragen van links en rechts hebt gegeven met elkaar om je score te bepalen. De winnaar is degene die in 3 rondes de meeste vragen correct heeft beantwoord en zo de meeste punten heeft gescoord.

Dit partyspel kun je met 3 tot 7 spelers spelen. Perfect dus voor een gezellig avondje multitasken met vrienden of familie.

Informatie

Taal
Nederlands
Leeftijd
12+
Aantal spelers
3 - 7
Gemiddelde speelduur
+/- 25 min
Uitgever
999 Games
Designer
Julien Sentis
Categorie
Partyspellen
Subcategorie
Trivia spellen
EAN
8719214428709
SKU
999-STA01
Taalonafhankelijk
Nee
Soort
Basisspel

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten