Sheriff of Nottingham (Tweede Editie) (NL)

Sheriff of Nottingham (Tweede Editie) (NL)
0 Reviews | Add review

New

€ 38,95
Price per unit

Stock :

The number of VP granted for this product is 76
Quantity: 
Order
Add to wishlist
 

In het Nederlandstalige bordspel Sheriff of Nottingham bieden de meest succesvolle handelaren in Nottingham de meest exclusieve goederen aan, maar de altijd waakzame Sheriff bewaakt de controlepost tegen dit soort ‘smokkelwaar’. Handelaren smokkelen en de Sheriff inspecteert, maar wie mag er passeren en wie wordt er gepakt?

Spelers zijn sluwe handelaren die door middel van bluffen en smeergeld de stad moeten zien binnen te komen. Elke ronde speelt een nieuwe speler de Sheriff die op zoek is naar smokkelwaar en boetes moet betalen voor het inspecteren van eerlijke handelaren, terwijl de handelaren die betrapt worden op smokkelen een boete moeten betalen. Gelooft de sheriff jou bij het aangeven van goederen of zal hij jouw buidel willen inspecteren? Of is het juist beter om smeergeld te betalen om te mogen passeren? Aan het einde van het spel wint de handelaar met de meeste rijkdom!

Deze 2e editie bevat regels voor zes spelers, Hulpsheriffs en de Zwarte Markt voor een spel met hoge risico’s en beloningen!

Information

Language
Dutch
Age
14+
Number of players
3 - 6
Average playing time
+/- 60 min
Publisher
CMON
Designer
Sérgio Halaban, André Zatz
Category
Family games, Party games
Subcategory
Card games
EAN
8717371241872
SKU
CMNSHF004NL
Language-independent
No
Type
Base game

Order by:

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

No reviews found.

Recently viewed products

Publishers