Pictures (NL)

Pictures (NL)
0 Reviews | Review toevoegen

Nieuw

€ 31,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Het aantal VP dat je voor dit product ontvangt is 62
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

In Pictures probeer je alledaagse afbeeldingen en foto's te reproduceren om anderen te laten raden. Maar wees voorzichtig, hier gaat het niet om tekenen of aanwijzingen geven met woorden! Tot uw beschikking, nieuwe sets: 2 stukken touw, kiezelstenen en stokken of zelfs houten blokken, om de oefening meer ... smakelijk te maken!

Vorm een 4x4 raster met willekeurig gekozen fotokaarten. Definieer de 4 rijen met de letterfiches en de 4 kolommen met de cijfertokens. Elke speler neemt een set raadvoorwerpen en trekt een coördinatenfiche uit de stoffen zak. Dit token duidt de te raden geheime foto aan. Alle spelers proberen tegelijkertijd hun Geheime Foto-afbeelding weer te geven met behulp van hun Set, zodat deze wordt herkend door andere spelers. Als je klaar bent, is het tijd om te raden welke foto's de andere spelers hebben geprobeerd weer te geven. Ieder noteert op zijn kaart zijn aanname voor elk van de andere spelers. Voordat een speler zijn coördinatenfiche onthult, geven de andere spelers hun gok. Iedereen die de foto correct raadt, krijgt 1 punt. De persoon die erin is geslaagd zijn geheime foto te raden, krijgt ook 1 punt voor elk goed antwoord. Het spel eindigt na 5 rondes.

Informatie

Taal
Nederlands, Frans
Leeftijd
8+
Aantal spelers
3 - 5
Gemiddelde speelduur
+/- 30 min
Uitgever
Matagot
Designer
Daniela Stöhr, Christian Stöhr
Categorie
Familiespellen, Partyspellen
Subcategorie
-
EAN
3760146648913
SKU
MTGPIC001891
Taalonafhankelijk
Ja
Soort
Basisspel

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten