Pharaon

Pharaon
0 Reviews | Review toevoegen

Nieuw

€ 36,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Het aantal VP dat je voor dit product ontvangt is 72
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

In Pharaon ben je één van de kinderen van de Farao. Jouw leven wordt geweid aan de voorbereiding tot het hiernamaals: je laten omringen door ambachtsmannen en edelen, de prachtigste doodskamer in te richten, offers doen aan de Goden en hun eisen te vervullen.

Pharaon is een spel dat de mechanismes van resource-management en worker placement in één mechanisme combineert, dankzij het Wheel of Actions. Het bevindt zich in het midden van het bord, omgeven door 5 gebieden, die de 5 acties in het spel vertegenwoordigen.

Elke ronde geeft het Wiel aan welke grondstof moet worden uitgegeven om toegang te krijgen tot de bijbehorende actie. Als het wiel aan het eind van elk van de 5 rondes van een segment draait, schommelt de toegang tot de acties gedurende het spel. Als gevolg hiervan moeten de spelers hun acties plannen, waarbij ze moeten anticiperen op welke grondstoffen ze nodig hebben voor de volgende ronde. Maar er zijn een beperkt aantal beschikbare plaatsen op het wiel, waardoor je gedwongen wordt om op je tegenstanders te letten, welke grondstoffen ze hebben, en wat ze misschien van plan zijn.

Informatie

Taal
Nederlands, Frans
Leeftijd
12+
Aantal spelers
1 - 5
Gemiddelde speelduur
+/- 60 min
Uitgever
Geronimo Games
Designer
Sylas, Henri Pym
Categorie
Strategiespellen
Subcategorie
-
EAN
5430002001036
SKU
GER01212
Taalonafhankelijk
Ja
Soort
Basisspel

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten