Paranormale Detectives

Paranormale Detectives
0 Reviews | Review toevoegen

 

€ 27,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Het aantal VP dat je voor dit product ontvangt is 54
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Paranormale Detectives is een toegankelijk partyspel waarbij één speler de rol van de geest aanneemt en de andere spelers de rol van de detectives.

Het doel van het spel is om als eerste detective de omstandigheden rondom de dood van de geest te ontrafelen. Om het volledige verhaal te achterhalen, zijn er een aantal belangrijke vragen die beantwoord moeten worden.

De spelers kunnen door hun kaarten te spelen de geest verschillende vragen stellen. Bij elke kaart geeft de geest een ander soort antwoord. Dit kunnen geluiden, stukjes tekst of tarotkaarten zijn. De geest kan zelfs het antwoord met de hand van de speler tekenen. Er zitten een heleboel variabelen in wat hij of zij laat zien of horen, maar voor de ware paranormale detective is het niet onmogelijk om hier antwoorden in te “zien”.

Door de antwoorden juist te interpreteren kunnen detectives de benodigde zaken vaststellen. Was het misschien geen moord, maar een ongeluk? Lukt het je als eerste de antwoorden te vinden op de vragen – door wie, waar, hoe, met welk wapen en waarom de geest vermoord is? Dan win jij het spel!

Informatie

Taal
Nederlands
Leeftijd
12+
Aantal spelers
2 - 6
Gemiddelde speelduur
+/- 45 min
Uitgever
999 Games
Designer
Marcin Łączyński, Szymon Maliński, Adrian Orzechowski
Categorie
Partyspellen
Subcategorie
-
EAN
8719214428785
SKU
999-PRN01
Taalonafhankelijk
Nee
Soort
Basisspel

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten