Pandemic Legacy: Seizoen 0 (NL)

Pandemic Legacy: Seizoen 0 (NL)
0 Reviews | Add review

New

€ 66,95
Price per unit

Stock :

The number of VP granted for this product is 132
Quantity: 
Order
Add to wishlist
 

Het is 1962. De Koude Oorlog is op een hoogtepunt en de Sovjet-Unie is druk bezig met de ontwikkeling van biowapens om een einde te maken aan de Koude Oorlog en het Westen te vernietigen. Na een mislukte poging om hun C0dA-virusproject als wapen in te zetten, hebben ze onlangs een doorbraak gemaakt met een ander pathogeen dat ze MEDUSA noemen.

Pandemic Legacy: Seizoen 0
is het derde en laatste deel uit de Pandemic Legacy serie!

Tijdens Pandemic Legacy: Seizoen 0 zijn de spelers CIA agenten die de wereld rondreizen om Sovjet-agenten te neutraliseren, specifieke doelen te vervullen en geheimen aan het licht te brengen. Het is een stand-alone, episch en coöperatief spel waarbij spelers een 12-maanden durende campagne doorlopen, waarbij successen en tegenslagen invloed hebben op toekomstige missies. Weten jullie de wereld te redden?

Tijdens het Legacy spel zul je op spelonderdelen schrijven, stickers op kaarten plakken, karakters of het bord beplakken en soms zelfs kaarten vernietigen (verscheuren). Deze veranderingen zijn permanent. Daarnaast voert jouw groep aan het einde van elk spel permanente verbeteringen uit om zich op toekomstige spellen voor te bereiden. Tijdens het spel zullen er ook andere veranderingen plaatsvinden. Sommige spelonderdelen zijn verborgen en verzegeld tot een later moment, waarop je zal worden geïnstrueerd deze te onthullen.

Het spel eindigt als alle doelen vervuld of mislukt zijn, er geen speelkaarten meer over zijn of als er geen agenten of incidentstenen meer geplaatst kunnen worden. Afhankelijk van jullie succes kun je door naar de volgende maand of dien je deze maand nogmaals te spelen.

Information

Language
Dutch
Age
14+
Number of players
2 - 4
Average playing time
+/- 60 min
Publisher
Z-Man Games
Designer
Matt Leacock, Rob Daviau
Category
Strategy games, Thematic games
Subcategory
Cooperative games
EAN
8717371241841
SKU
ZMG7174NL
Language-independent
No
Type
Base game

Order by:

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

No reviews found.

Recently viewed products

Publishers