Paladijnen van het Westelijk Koninkrijk (NL)

Paladijnen van het Westelijk Koninkrijk (NL)
0 Reviews | Add review

New

€ 54,95
Price per unit

Stock :

The number of loyalty points granted for this product is 108
Quantity: 
Order
Add to wishlist
 
Paladijnen van het Westelijk Koninkrijk speelt zich af in een turbulente tijd in het West-Frankische Rijk, rond het jaar 900.

Ondanks verwoede pogingen om de stad op te bouwen, worden omliggende gemeentes bedreigd door buitenstaanders. Saracenen verkennen de grenzen, terwijl de Vikingen rijkdom en vee plunderen. Zelfs de Byzantijnen uit het Oosten laten hun donkere kant zien. Als nobele mannen en vrouwen proberen de spelers arbeiders uit de stad in te huren, om zich te kunnen verdedigen tegen vijanden, versterkingen te bouwen en het geloof in het land te verspreiden. Gelukkig ben je niet alleen. De koning heeft als wijs man zijn beste ridders gestuurd om te helpen met onze inspanningen. Zadel de paarden, slijp de zwaarden, de paladijnen komen eraan.

De speler die aan het einde van het spel de meeste overwinningspunten (OP) heeft, is de winnaar. Er zijn overwinningspunten te verdienen door buitenposten en versterkingen te bouwen, monniken uit te zenden en buitenstaanders te confronteren. Iedere ronde vragen spelers om hulp van een specifieke paladijn en huren ze arbeiders in om taken uit te voeren. Tijdens het spel zal langzaam het geloof, de kracht en de invloed stijgen. Niet alleen heeft dit effect op het aantal overwinningspunten, maar het bepaalt ook de kracht van je acties. Het spel is afgelopen aan het einde van de 7e ronde.

Information

Language
Dutch
Age
12+
Number of players
1 - 4
Average playing time
90 - 120 min
Publisher
White Goblin Games
Designer
Shem Phillips, S J Macdonald
Category
Strategy games
Subcategory
-
EAN
8718026304898
SKU
WGG2145
Language-independent
No
Type
Base game

Order by:

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

No reviews found.

Recently viewed products

Publishers