Istanbul - Brieven & Zegels

Istanbul - Brieven & Zegels
0 Reviews | Review toevoegen

 

€ 22,95
€ 15,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Het aantal VP dat je voor dit product ontvangt is 30
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

In Istanbul - Brieven & Zegels hebben jullie, de handelaren van Istanbul, hebben een nieuwe bron van inkomsten gevonden: brieven bezorgen aan de winkeleigenaren van de bazaar! Hiermee vang je tegelijkertijd nuttige informatie op die je aan het geheim genootschap kunt geven in ruil voor robijnen…

Voor deze nieuwe uitdaging heb je een kameraad in dienst genomen om je hiermee te helpen. Hij is weliswaar een tikje langzaam, maar je kameraad heeft geen assistenten nodig voor zijn werk.

Istanbul - Brieven & Zegels voegt nieuwe elementen toe aan het basisspel. Je kunt het bord uitbreiden met 4 nieuwe locaties: ambassade, kiosk, veilighuis en geheim genootschap. Als je brieven bezorgt bij het geheim genootschap kan dat zorgen voor extra beloningen. Maak gebruik van je kameraad: een speelstuk dat onafhankelijk van je handelaar beweegt. Om eenmalig bonusacties uit te voeren, kun je de bezoeken. Ook zijn er nieuwe bonuskaarten.

Istanbul - Brieven & Zegels is een uitbreiding en is enkel speelbaar met het basisspel Istanbul. Het kan ook gecombineerd worden met de uitbreiding Mokka & Smeergeld.

Informatie

Taal
Nederlands
Leeftijd
10+
Aantal spelers
2 - 5
Gemiddelde speelduur
40 - 60 min
Uitgever
White Goblin Games
Designer
Rüdiger Dorn
Categorie
Strategiespellen
Subcategorie
-
EAN
8718026301996
SKU
WGG1622
Taalonafhankelijk
Nee
Soort
Uitbreiding

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten