Flying Kiwis

Flying Kiwis Flying Kiwis Flying Kiwis
Flying Kiwis Flying Kiwis Flying Kiwis
Flying Kiwis
0 Review | Add review
 
€ 22,95
€ 14,95
Price per unit

Stock :

The number of Loyalty points granted for this product is 28
This product is not in stock
 
Wishlist

In Flying Kiwis willen de kleine kiwi’s op vakantie en ver van Nieuw-Zeeland een beetje ontspannen. Maar dat is niet zo eenvoudig…

De kiwi’s zijn dan wel vogels, maar ze kunnen niet vliegen! Dus moeten ze iets anders bedenken. De kiwi’s besluiten om zich te verstoppen in een fruittransport. En wat is nou een betere verstopplek dan een kist met kiwi’s? Die worden de hele wereld over vervoerd. De vakantie is gered! In een mum van tijd staan er katapulten klaar om de vogels naar de kisten te schieten. En dat is jullie taak! Help de kiwi’s om de beste plaatsen voor hun reis te krijgen!

Eindelijk kunnen de kiwi’s met vakantie! Maar het inchecken is een probleem, want iedereen wil naast zijn beste vrienden zitten. Het liefst zitten ze in groepen van vier bij elkaar. Degene die als eerste vier van zijn kiwi’s in een vierkant in de kist weet te krijgen, wint het spel. Lukt dit niemand, dan worden alle kiwi’s afgeschoten tot ze allemaal in of op de kist liggen. Daarna worden de punten geteld. De speler met de meeste punten wint dan het spel.

Information

Language
Dutch
Age
5+
Number of players
2 - 4
Average playing time
+/- 10 min
Publisher
White Goblin Games
Designer
Marco Teubner, Frank Bebenroth
Category
Children's games, Family games
Subcategory
Dexterity games
EAN
8718026302382
SKU
WGG1723
Language-independent
Yes
Type
Base game

Order by:

Add review

No reviews found.

Publishers