Flying Kiwis

Flying Kiwis Flying Kiwis Flying Kiwis
Flying Kiwis Flying Kiwis Flying Kiwis
Flying Kiwis
0 Review | Review toevoegen
 
€ 22,95
€ 14,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 28
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst

In Flying Kiwis willen de kleine kiwi’s op vakantie en ver van Nieuw-Zeeland een beetje ontspannen. Maar dat is niet zo eenvoudig…

De kiwi’s zijn dan wel vogels, maar ze kunnen niet vliegen! Dus moeten ze iets anders bedenken. De kiwi’s besluiten om zich te verstoppen in een fruittransport. En wat is nou een betere verstopplek dan een kist met kiwi’s? Die worden de hele wereld over vervoerd. De vakantie is gered! In een mum van tijd staan er katapulten klaar om de vogels naar de kisten te schieten. En dat is jullie taak! Help de kiwi’s om de beste plaatsen voor hun reis te krijgen!

Eindelijk kunnen de kiwi’s met vakantie! Maar het inchecken is een probleem, want iedereen wil naast zijn beste vrienden zitten. Het liefst zitten ze in groepen van vier bij elkaar. Degene die als eerste vier van zijn kiwi’s in een vierkant in de kist weet te krijgen, wint het spel. Lukt dit niemand, dan worden alle kiwi’s afgeschoten tot ze allemaal in of op de kist liggen. Daarna worden de punten geteld. De speler met de meeste punten wint dan het spel.

Informatie

Taal
Nederlands
Leeftijd
5+
Aantal spelers
2 - 4
Gemiddelde speelduur
+/- 10 min
Uitgever
White Goblin Games
Designer
Marco Teubner, Frank Bebenroth
Categorie
Familiespellen, Kinderspellen
Subcategorie
Behendigheidsspellen
EAN
8718026302382
SKU
WGG1723
Taalonafhankelijk
Ja
Soort
Basisspel

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Publishers