Flamecraft (Deluxe Editie) (NL)

Flamecraft (Deluxe Editie) (NL)
Flamecraft (Deluxe Editie) (NL)
0 Reviews | Review toevoegen
Nieuw
€ 94,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 188
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

In de wereld van Flamecraft worden kleine draken in winkels ingezet als ambachtslieden. Het brood bij de bakker wordt gebakken door een draakje en ook bij de juwelier word je geholpen door de schattige diertjes. Tijdens Flamecraft zet jij als vlammenmeester jouw draken in om de allergrootste en meest succesvolle vlammenmeester van de stad te worden.

Het doel van Flamecraft is om een zo hoog mogelijke reputatie op te bouwen door met je draken de verschillende winkels van de stad te bezoeken. In de stad van Flamecraft staan verschillende soorten winkels met elk hun eigen ambachten. Jij als vlammenmeester kunt jouw draken bij deze winkels inzetten om de draken te laten helpen in de verschillende winkels.

Tijdens de winkelbezoeken verzamel je beloningen. Deze beloningen bestaan uit handelswaren, munten, reputatie, speciale draken en/of ambachtsdraken. De beloningen die je ontvangt in de winkels, hangen af van de acties die je uitvoert. Wanneer je een winkel bezoekt, kun je één van de volgende twee acties uitvoeren: verzamelen of betoveren. Wanneer je kiest voor verzamelen, ontvang je beloningen van de winkel, van de draken die in de winkel liggen en van de betovering die op de winkel rust. Wanneer je besluit een winkel te betoveren, betaal je met je eerder verzamelde handelswaren om er reputatie voor terug te krijgen. Degene die aan het einde van het spel de meeste reputatie heeft opgebouwd, mag zich bekronen tot de grootste vlammenmeester van Flamecraft.

De deluxe editie van Flamecraft heeft ten opzichte van de standaard editie de volgende luxe spelonderdelen:

  • 6 unieke Flamecraft draakminiaturen
  • 24 luxe metalen munten inclusief stoffen zak
  • 210 luxe handelswaren
  • Luxe scorestenen

Informatie

Taal
Nederlands
Leeftijd
12+
Aantal spelers
1 - 5
Gemiddelde speelduur
+/- 60 min
Uitgever
White Goblin Games
Designer
Manny Vega
Categorie
Familiespellen, Strategiespellen
Subcategorie
Kaartspellen
EAN
8718026305123
SKU
WGG2215
Taalonafhankelijk
Nee
Soort
Basisspel

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Publishers