Endless Winter: Paleoamericans (incl. Trouwe Viervoeters Promo) (NL)

Endless Winter: Paleoamericans (NL) Endless Winter: Paleoamericans (NL)
Endless Winter: Paleoamericans (NL) Endless Winter: Paleoamericans (NL)
Endless Winter: Paleoamericans (incl. Trouwe Viervoeters Promo) (NL)
0 Reviews | Add review
New
€ 68,95
Price per unit

Stock :

The number of Loyalty points granted for this product is 136
Quantity: 
Order
 
Wishlist

Met het nieuwe bordspel Endless Winter: Paleoamericans reis je terug naar 10.000 jaar voor christus. Wanneer je het spel speelt, neem je de rol in van verschillende stamleiders die hun stammen leiden door verschillende tijdperken. Aan het begin van Endless Winter heb je de leiding over een jagers-verzamelaars groep, die je gedurende het spel moet helpen ontwikkelen tot een beschaafde stammengemeenschap. Dit doe je door op ontdekking te gaan, rond te trekken, je stam uit te breiden, te jagen op groot wild en door megalieten, grote stenen gebouwen, te bouwen.

In elke ronde van Endless Winter worden drie verschillende fases doorlopen: de actiefase, de eclipsfase en de nieuwe generatiefase. De actiefase bestaat uit het spelen van verschillende kaarten en het uitvoeren van acties. Voorbeelden van acties zijn jagen en ontwikkelen. Bij elke uitgevoerde actie breng je jouw stam een stap verder. Ook bereid je je in de eerste fase voor de eclipsfase. In de steentijd vonden er regelmatig astronomische gebeurtenissen plaats die grote strijd opleverden tussen verschillende stammen. Na zulke gebeurtenissen nam een nieuwe generatie het over van de oude generatie, wat gebeurt in de derde fase van het spel. Wanneer deze drie fasen zijn uitgevoerd, start er een nieuwe ronde waarbij je je stam ontwikkelt.

De punten die tijdens Endless Winter worden verdeeld, worden aan het einde van het spel toegekend op verschillende gebieden. Hierin worden de verzamelde dier-, stam- en cultuurkaarten meegerekend samen met het offerspoor en het erespoor. Degene die aan het eind van het spel de meeste punten heeft verzameld, is erin geslaagd zijn stam te leiden naar welvarendheid en heeft het spel gewonnen.

Information

Language
Dutch
Age
12+
Number of players
1 - 4
Average playing time
60 - 120 min
Publisher
White Goblin Games
Designer
Stan Kordonskiy
Category
Strategy games
Subcategory
-
EAN
8718026305192
SKU
WGG2218
Language-independent
Yes
Type
Base game

Order by:

Add review

No reviews found.

Publishers