EXIT: Het Spel - De Beroving op de Mississippi

EXIT: Het Spel - De Beroving op de Mississippi
0 Reviews | Review toevoegen

Nieuw

€ 14,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Het aantal VP dat je voor dit product ontvangt is 28
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

We schrijven het jaar 1872. Jullie zijn een team rechercheurs, dat met een stoomboot op weg is naar New Orleans om daar een zaak op te lossen. Maar dan vindt er tijdens de vaart een roof plaats, waardoor jullie vaardigheden direct op de proef worden gesteld. Zijn jullie er klaar voor de diefstal op te helderen?

In EXIT: Het Spel - De Beroving op de Mississippi proberen jullie binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en alle codes te breken. Alleen dan kunnen jullie de dief vangen voordat het schip de bestemming bereikt. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om dit spel tot een goed einde te brengen. En komen jullie er echt niet uit, dan bevat het spel tipkaarten om jullie op het goede spoor te brengen.

EXIT: Het Spel - De Beroving op de Mississippi is maar één keer speelbaar omdat het speelmateriaal moet worden beschreven, gevouwen of afgescheurd. Maar net als in een “echte” escape room garanderen we een zeer intense puzzel- en speelervaring!

Informatie

Taal
Nederlands
Leeftijd
12+
Aantal spelers
1 - 4
Gemiddelde speelduur
45 - 90 min
Uitgever
999 Games
Designer
Inka Brand, Markus Brand, Ralph Querfurth
Categorie
Familiespellen, Thematische spellen
Subcategorie
Coöperatieve spellen, Puzzelspellen
EAN
8719214428587
SKU
999-EXI13
Taalonafhankelijk
Nee
Soort
Basisspel

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten