Dixit (2021)

Dixit (2021)
0 Reviews | Add review

 

€ 29,95
Price per unit

Stock :

The number of VP granted for this product is 58
Quantity: 
Order
Add to wishlist
 
In Dixit speel je met prachtig geïllustreerde, grote speelkaarten. Wanneer je aan de beurt bent zeg je iets over één van de kaarten in je hand. Je kunt iets vertellen, zingen of rijmen, wat je maar wil. Vervolgens kiezen de andere spelers een kaart uit hun hand die het beste aansluit bij wat de verteller heeft gezegd. De gekozen kaarten worden samen geschud met de oorspronkelijke kaart. Vervolgens worden ze opengedraaid en moeten de spelers raden welke de oorspronkelijke kaart is.

Dit unieke spel is geschikt voor de hele familie, ook voor mensen die niet van spelletjes houden. Het won veel prijzen waaronder de Spiel des Jahres in 2010.

Libellud heeft het bordspel en haar expansies een volledige upgrade gegeven, waardoor het spel nu met 8 ipv 6 spelers gespeeld kan worden. Nieuw bij het basisspel zijn onder andere het spelbord, vernieuwde houten konijnen en het nieuwe stem systeem. De kaarten zijn wel identiek gebleven. Dus het blijft compatibel met eerdere uitbreidingen. Ook de tray in de doos is nieuw, zodat alle spelelementen beter in de doos passen (incl ruimte voor 2 expansies), en het artwork is aangepast.

Information

Language
Dutch, French, German
Age
8+
Number of players
3 - 8
Average playing time
+/- 30 min
Publisher
Libellud
Designer
Jean-Louis Roubira
Category
Party games
Subcategory
Card games
EAN
3558380083450
SKU
LIB03-101
Language-independent
Yes
Type
Base game

Order by:

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

No reviews found.

Recently viewed products

Publishers