Dale of Merchants 3 (NL)

Dale of Merchants 3 (NL)
0 Reviews | Add review

New

€ 19,95
Price per unit

Stock :

The number of VP granted for this product is 38
Quantity: 
Order
Add to wishlist
 

Dale of Merchants 3 is het 3de deel in de succesvolle Dale of Merchants serie, en is volledig te combineren met het eerste deel en tweede deel van Dale of Merchants. Je kunt de dierenvolken vrij door elkaar gebruiken en combineren tussen de spellen.

De Continentale Transport Associatie is opgericht met een ambitieus doel: een spoorweg bouwen die heel Afrika beslaat. De verantwoordelijkheid voor het onderhandelen over de route en het toezichthouden op de bouwwerkzaamheden rusten op de schouders van de spoorweg beheerder, een nog open functie. Met een handjevol getalenteerde handelaars houdt de directie een handelscompetitie om de beheerder te kiezen.

Ontmoet nieuwe karakters zoals de Archiverende Woestijn Varanen, Ontevreden Witkopmaki’s, Konkelende Groene Kitta’s, Gastvrije Mierenegels, Bijgelovige Sneeuwhazen en Parate Grijze Boomkangoeroes. Combineer deze met technieken als de Steekpenningen, Periscoop en vele anderen.

Door middel van deckbuilding probeer je goederen te verhandelen en een handelskraam te bouwen. Dale of Merchants dwingt de spelers tot het maken van moeilijke keuzes omdat iedere kaart op meerdere manieren gebruikt kan worden. Ga je voor de fantastische actie of voor nog meer coole kaarten ? Als je droomt van overwinning zul je in ieder geval je kaarten net zo snel weer moeten uitstallen als dat je ze koopt.

Information

Language
Dutch
Age
10+
Number of players
2 - 4
Average playing time
+/- 30 min
Publisher
Vendetta
Designer
Sami Laakso
Category
Family games, Strategy games
Subcategory
Card games
EAN
8717072003830
SKU
VEN793803
Language-independent
No
Type
Standalone expansion

Order by:

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

No reviews found.

Recently viewed products

Publishers