Claim - Reinforcements: Fire

Claim - Reinforcements: Fire
Claim - Reinforcements: Fire
0 Reviews | Review toevoegen

Nieuw

€ 10,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Het aantal VP dat je voor dit product ontvangt is 20
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Vanaf de diepste en donkerste plekken proberen de Fire Elementaire een weg naar het rijk te vinden in Claim - Reinforcements: Fire.

Onderweg komen ze Demonen, Bedriegers en Gifmengers met krachtige verrassingen tegen. In het rijk zal de paniek toenemen en uiteindelijk zal de glorie van vuur zich over de hele wereld verspreiden. Niemand in het rijk zal nog veilig zijn!

Claim is een slagenspel voor twee spelers. Een deck bestaande uit vijf facties (goblins, dwergen, zombies, dubbelgangers en ridders) met elk een eigen speciale kracht. Je speelt jezelf in twee etappes naar de overwinning. Fase 1 is bedoeld om slagen te winnen. Zo maak je een deck voor fase 2. In fase 2 wordt om de punten gestreden. Alle kaarten van Claim (dus ook Claim - Reinforcements: Fire) zijn voorzien van prachtig en sfeervol artwork.

Met deze uitbreiding, kun je facties uit Claim of Claim 2 vervangen door de nieuwe facties. Dit geeft het spelen hiervan een geheel nieuwe dimensie.

Informatie

Taal
Nederlands, Engels
Leeftijd
10+
Aantal spelers
2
Gemiddelde speelduur
+/- 25 min
Uitgever
White Goblin Games
Designer
Scott Almes
Categorie
Familiespellen
Subcategorie
Kaartspellen
EAN
8718026304348
SKU
WGG2069
Taalonafhankelijk
Ja
Soort
Uitbreiding

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten