Cóatl (NL/FR)

Cóatl (NL/FR)
0 Reviews | Add review

New

€ 29,95
Price per unit

Stock :

The number of VP granted for this product is 58
Quantity: 
Order
Add to wishlist
 

Bij het bordspel Cóatl nadert de benoeming van de nieuwe Azteekse hogepriester. Kanshebbers voor de positie nemen deel aan een een prestigieus toernooi om indruk te maken op de goden. Maak de meest complexe en elegante Cóatl-sculpturen (een Cóatl is een gevederde slang) om te winnen en de felbegeerde titel van Azteekse hogepriester te verkrijgen.

Tijdens het spel creëren spelers Cóatls door kop-, romp- en staartdelen met elkaar te verbinden die voldoen aan de voorwaarden van de voorspellingskaarten die ze wensen te vervullen. Hoe meer voorspellingskaarten een Cóatl vervult, hoe meer punten deze scoort. Een Cóatl kan ook bonuspunten opleveren door te voldoen aan de voorwaarden van één van de tempelkaarten. Het spel is voorbij wanneer een speler zijn 3e Cóatl heeft voltooid, of wanneer de voorraad rompdelen uitgeput is.

De spelers strijden om zoveel mogelijk punten te scoren door waardevolle Cóatlsculpturen te maken. Aan het einde van het spel, wordt de speler met de meeste punten tot winnaar uitgeroepen.

Information

Language
Dutch, French
Age
10+
Number of players
1 - 4
Average playing time
30 - 60 min
Publisher
Synapses Games
Designer
Pascale Brassard, Etienne Dubois-Roy
Category
Abstract Strategy games, Family games
Subcategory
Puzzle games
EAN
5413407050762
SKU
SYNCOA01FRNL
Language-independent
Yes
Type
Base game

Order by:

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

No reviews found.

Recently viewed products

Publishers