Blockers!

Blockers! Blockers!
Blockers! Blockers!
Blockers!
0 Review | Review toevoegen
 
€ 19,99
€ 14,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 28
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Blockers! is een abstract legspel met eenvoudige spelregels, maar grote diepgang. Je doel is om zo weinig mogelijk groepen met tegels te creëren tegen het einde van het spel.

Elke beurt leggen de spelers één van hun vijf tegels op een spelbord dat bestaat uit 9x9 vakjes en trekken een nieuwe tegel ter vervanging. Elke tegel bevat een cijfer, letter of symbool. Een cijfer kan alleen geplaatst worden in de kolom met het juiste cijfer, een letter kan enkel gelegd worden in de rij met het juiste cijfer en een symbool kan alleen gelegd worden in het 3x3 gebied met hetzelfde symbool.

Als een andere speler een tegel heeft geplaatst mag deze vervangen worden op voorwaarde dat je hierdoor geen extra groepen creëert bij je tegenstander. Op het einde van het spel krijg je 1 strafpunt voor elke groep die je gecreëerd hebt en hierbij tel je evenveel strafpunten als het aantal tegels van de kleur waarvan je de meeste tegels hebt vervangen. Dit is je eindscore. De speler met de minste strafpunten wint het spel.

Informatie

Taal
Nederlands, Frans
Leeftijd
8+
Aantal spelers
2 - 5
Gemiddelde speelduur
30 - 40 min
Uitgever
Jumping Turtle Games
Designer
Kory Heath
Categorie
Abstracte strategiespellen
Subcategorie
-
EAN
0718122623143
SKU
JTG-BLO-001
Taalonafhankelijk
Ja
Soort
Basisspel

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Publishers