Altiplano - De Reiziger

Altiplano - De Reiziger
0 Reviews | Review toevoegen

 

€ 21,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Het aantal VP dat je voor dit product ontvangt is 42
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Een reiziger trekt door de Zuid-Amerikaanse hooglanden en deelt de nieuwe inzichten die hij tijdens zijn reizen heeft opgedaan met de lokale bevolking. Iedereen die hem ontmoet kan van deze kennis profiteren. Een handelspost maakt het mogelijk om zeldzame goederen te krijgen in ruil voor opalen. Ten slotte voegt een hele reeks gebeurtenissen nog meer variatie toe aan het leven tussen de bergketens in Bolivia en Peru.

Met Altiplano - De Reiziger, een uitbreiding voor Altiplano, wordt het plannen van verplaatsingen belangrijker en de toegang tot goederen interactiever.

Vooral de voordelen die je via de reiziger kan krijgen, openen volledig nieuwe manieren om je rijkdom te vergroten. Maar onvoorziene gebeurtenissen vragen soms om spontane beslissingen die je planning beïnvloeden. Het streven naar succes in dit onherbergzame gebied verandert in een compleet nieuwe uitdaging! Wie is hierop voorbereid?

Informatie

Taal
Nederlands
Leeftijd
12+
Aantal spelers
2 - 5
Gemiddelde speelduur
60 - 120 min
Uitgever
White Goblin Games
Designer
Reiner Stockhausen
Categorie
Strategiespellen
Subcategorie
-
EAN
8718026303112
SKU
WGG1902
Taalonafhankelijk
Ja
Soort
Uitbreiding

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten