Altiplano

Altiplano
0 Reviews | Review toevoegen

 

€ 43,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Het aantal VP dat je voor dit product ontvangt is 86
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

De inwoners van de Altiplano, de Zuid-Amerikaanse hoogvlakte tussen de hooggebergten van Bolivia en Peru, moeten creatief omgaan met de schaarse grondstoffen en  landbouwmogelijkheden. Door te vissen op het Titicacameer, erts te delven, alpaca’s te fokken en goederen te verhandelen voorzien de bewoners zich van een gestaag groeiende rijkdom. Nieuwe productieplaatsen worden gebouwd, opdrachten worden vervuld en goederen worden opgeslagen in de pakhuizen voor zware tijden. Ook de aanleg van wegen is belangrijk, omdat die de ontwikkeling versnellen. De inwoner die het best van zijn mogelijkheden gebruik weet te maken, zal aan het einde de rijkste oogst hebben.

Altiplano is een nieuwe expert-titel gebaseerd op het spelsysteem van het succesvolle Orléans.

Het is een bordspel met het bekende deckbuilding mechanisme: je verzamelt fiches in je zak. Elke ronde trek je fiches uit je zak en daarmee voer je de actie uit. Het is een uitgebreid en uitdagend bordspel. De fiches kunnen op verschillende locaties worden ingezet om verschillende acties uit te voeren. Ook kan er per locatie een andere combinatie van fiches worden gebruikt voor verschillende acties. Er zijn dus verschillende spelmogelijkheden, meerdere routes naar de overwinning!

Informatie

Taal
Nederlands
Leeftijd
12+
Aantal spelers
2 - 5
Gemiddelde speelduur
60 - 120 min
Uitgever
White Goblin Games
Designer
Reiner Stockhausen
Categorie
Strategiespellen
Subcategorie
-
EAN
8718026302665
SKU
WGG1809
Taalonafhankelijk
Ja
Soort
Basisspel

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten