A Game of Thrones: Het Bordspel (Tweede Editie) (NL)

A Game of Thrones: Het Bordspel (Tweede Editie) (NL)
0 Reviews | Review toevoegen

 

€ 39,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Het aantal VP dat je voor dit product ontvangt is 78
Op verlanglijst
 

A Game of Thrones: Het Bordspel (Tweede Editie) is een Nederlandstalige uitgave van het populaire A Game of Thrones: The Boardgame (Second Edition), gebaseerd op de best-selling novelserie A Song of Ice and Fire van George R. R. Martin.

In dit bordspel kruipen 3-6 spelers in de rol van leiders van de grootste facties van de wereld Westeros in de strijd om de Iron Throne. In deze Tweede Editie van het bekende bordspel zijn veel verbeteringen verwerkt, waardoor je meer dan ooit het gevoel krijgt deel uit te maken van A Game of Thrones. Het spel bevat alle elementen voor de ultieme strijd zoals legers met belegeringstorens, havens, garnizoenen en Wildlingkaarten.

Verder zijn er volledig nieuwe toevoegingen; handige speelschermen verbergen je plannen en de “Kentering in de strijd” kaarten zorgen ervoor dat elk gevecht onvoorziene wendingen met zich meebrengt.

Informatie

Taal
Nederlands
Leeftijd
14+
Aantal spelers
3 - 6
Gemiddelde speelduur
120 - 240 min
Uitgever
Fantasy Flight Games
Designer
Christian T. Petersen
Categorie
Oorlogsspellen, Strategiespellen
Subcategorie
-
EAN
8717371241124
SKU
FFGVA65NL
Taalonafhankelijk
Nee
Soort
Basisspel

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten