A Game of Thrones Catan: Broederschap van de Wachters

A Game of Thrones Catan: Broederschap van de Wachters
0 Reviews | Review toevoegen

 

€ 75,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Het aantal VP dat je voor dit product ontvangt is 150
Op verlanglijst
 

A Game of Thrones Catan: Broederschap van de Wachters is gebaseerd op het klassieke spel Catan.

In dit spel levert elk gebied in de Gift een van de vijf middelen: hout, baksteen, wol, graan en erts. De kale ijsvelden produceren echter niets. Je neemt de rol van een Broeder van de Nachtwacht op je en gebruikt deze middelen om je greep op het noorden te versterken door wegen, dorpen en burchten te bouwen. Verder kun je wachters voor je patrouille werven om de muur te bewaken of ontwikkelingskaarten kopen. Elk van deze acties brengt je meer macht en erkenning door het toekennen van overwinningspunten. De eerste speler die tien overwinningspunten behaalt, wint het spel en wordt de nieuwe Lord Commander van de Nachtwacht! De basisversie van dit spel is vrijwel gelijk aan het basisspel.

De spelregels voor gevorderden bevatten echter veel nieuwe elementen. Je moet dan bijvoorbeeld de muur ten noorden van de Gift tegen de invallende wildelingen beschermen! A Game of Thrones Catan is een opzichzelfstaand spel. Het basisspel 'Catan' is niet vereist.

Informatie

Taal
Nederlands
Leeftijd
12+
Aantal spelers
3 - 4
Gemiddelde speelduur
+/- 90 min
Designer
Klaus Teuber, Benjamin Teuber
Categorie
Strategiespellen
Subcategorie
-
EAN
8719214424145
SKU
999-KOL47
Taalonafhankelijk
Nee
Soort
Basisspel

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten